O blogu

Poštovani posetioci,

Blog SEO optimizacija sajta je namenjen svim internet korisnicima koji na bilo koji način imaju interesovanja vezana za termine i pojmove koje popularno nazivamo optimizacija sajta, SEO, internet marketing, pozicioniranje sajtova, Google, pretraživači, reklamiranje na internetu i slično.

Na blogu se nalaze tekstovi autora koji će se truditi da na što je moguće razumljiviji način opiše razne pojmove i činjenice vezane za ovu popularnu temu. Takođe, konstantno pratimo sve najnovije vesti vezane za internet pretraživače. Nadamo se da ćemo uspeti u nameri da budemo jasni i razumljivi.

Ovim putem pozivamo sve dobronamerne ljude koji se bave ovom tematikom ili imaju slična interesovanja da učestvuju u diskusijama putem komentara. Svi komentari koji imaju veze sa temom, sva pitanja i sugestije su dobrodošli i biće ovjavljeni, dok komentari tipa „super blog“ ili „svaka cast“ ili bilo koji drugi koji imaju veze sa spam neće biti objavljeni.

Takođe, svaka negativna sugestija je dobrodošla, baš kao i ona pozitivna. Svakim danom se usavršavamo, pratimo poslednje promene algoritma i sve ostale vesti i promene kako na Google, tako i na svim drugim pretraživačima.

Ukoliko imate neki svoj tekst koji želite da objavite na blogu, možete nam pisati na seo@optimizacijasajta.org i Vaš tekst će biti objavljen sa Vašim potpisom.

Nadamo se da ćete uživati u čitanju tekstova i diskusijama na blogu optimizacija sajta za pretraživače.