Optimizacija sajta – pisanje, objava članaka i SEO

ARTICLE SUBMISSION I SEO

Pisanje artikla je još jedan SEO proces koji je veoma brzo postao popularan za optimizaciju sajta. Imajući u vidu da optimizacija sajta zahteva čitav skup radnji i procesa a nekada i vreme, vebmasteri i seo marketing stručnjaci su veoma brzo shvatili moć koju ovakav način oglašavanja može imati prilkom optimizacije sajta.

To je dvosmerni proces u kome Vi objavljujete besplatno članke o određenoj temi na sajtovima specijalizovanim za objavljivanje članaka (article publishing sites). Ti sajtovi koji objavljuju razne tematski podeljene članke zauzvrat linkuju ka Vašem sajtu (u potpisu autora, stavljanje linka ka izvornom sajtu ili na neki drugi način). Dobro napisani članak sa korisnim informacijama iz određene oblasti sa linkom u potpisu ka Vašem sajtu može Vam dovesti iznenađujući broj ciljanih posetilaca na sajt. Što više kvalitetnih članaka napišete i pošaljete iz određene oblasti, veći kredibilitet ćete imati Vi i Vaš sajt iz te iste oblasti.

Article Submission

Naš stručni tim koji je specijalizovan za pisanje članaka (article writing) je obučen za pisanje kvalitetnih članaka koji sadrše određeni broj ključnih reči za datu temu i može se prilagoditi bilo kojem stilu pisanja. Naši SEO stručnjaci zatim ručno šalju članak na seo prijateljski način (seo friendly) u direktorijume specijalizovane za članke. Na ovaj način svi dolazni linkovi ka našim stranicama su relevantni i samim tim rezultati će biti vidljivi kada je u pitanju optimizacija sajta.

Naši seo internet marketing eksperti će se potruditi da iz svega ovoga izvučete maksimalnu korist za Vas i vaš sajt. Uz pravilno napisane article (članke) i ubacivanja linka u potpis ka sajtu, bolja optimizacija sajta je zagarantovana.

Prednost pisanja članaka i seo optimizacija sajta – article writing and submission

  • Omogućavamo krajnju (end-to-end) podršku u pogledu istraživanja, pisanja, oblikovanja i podnošenja članaka
  • Široka poslovna izloženost i zastupljenost, zahvaljujući stotinama linkova stvorenim na raznim relevantnim sajtovima.
  • Kredibilitet kao i autoritet u svojoj oblasti.
  • Ekonomičan mediji.
  • Besplatno reklamiranje čak i ako se koriste plaćeni servisi
  • Povećanje vidljivosti Vašeg brenda.

Podeli na: