Optimizacija sajta i povratni linkovi ka sajtu

Directory Submission Usluge

Optimizacija sajta i povratni linkovi ka sajtu – Pretraživači prate različite kriterijume da bi utvrdili poziciju sajta za određene ključne reči prilikom pretrage. Jedan od najpopularnijih kriterijuma kod pretraživača prilikom utvrđivanja stepena optimizovanosti sajta su dolazni linkovi ka sajtu (inbound links ili backlinks). Page Rank sajta je u direktnoj vezi sa brojem linkova ka sajtu, koji umnogome utiču i na bolji rang sajta u pretraživačima. Ovo je jedan od najbitnijih faktora optimizacije sajta van strane (off page) optimizacije. Više sajtova koji linkuju ka Vašem sajtu znači i bolje pozicioniranje sajta u pretraživačima za date ključne reči, znači što više linkova imate, veće su šanse da posetilac dođe na Vaš sajt preko drugog sajta! Na internetu postoji veliki broj direktorijuma sa raznom tematikom i popularnosti.

SEO Optimizacija i Direktorijumi

Direktorijumi i seo optimizacija – Mi Vam nudimo ubacivanje linka Vašeg sajta u seo direktorijume (seo friendly) koje biramo u zavisnosti od tematike sajta. To su efektni linkovi ka Vašem sajtu relevantni sa tematikom Vašeg sajta. I kod direktorijuma važi ista stvar kao i kod običnih sajtova. Naime i oni kod pretraživača moraju da ispune određene kriterijume da bi se bolje rangirali na internetu. Naša usluga prilikom ubacivanja linka u direktorijume garantuje kvalitetne povratne linkove iz razloga što je svaki direktorijum detaljno istražen i ispitan i ne nalazi se na nekoj crnoj listi kod pretraživača. Svi direktorijumi se konstantno proveravaju i ažuriraju.

direktorijumi

Još Jedan veliki plus za optimizaciju sajta na ovaj način je kada intertnet pretraživači (botovi) posete direktorijume da bi pronašli informacije koje su tražili, vaše veb stranice će biti dodatno primećene, dovodeći na taj način još posetilaca na Vaš sajt.

A sada i reč dve upozorenja – Mnogi sajtovi koji nude usluge ubacivanja linka u direktorijume tvrde da šalju vaš link na više od 75 000 direktorijuma (neki čak tvrde da je cifra oko 700 000). Ali treba zapamtiti da samo slanje linka i uključivanje linka u direktorijum nije ista stvar. To je kao aukcija, ništa nije zagarantovano. Mi smo fokusirani ka izgradnji vašeg brenda na mreži kroz pošten i etički način (white hat seo). Takođe, nije isto da li se link sajta ubacuje ručno u svaki direktorijum kao što mi to radimo (etički seo prihvaćen način i preporučen od strane pretraživača) ili se koriste razni programi i raznorazni drugi trikovi koji čak u nekim slučajevima mogu dovesti do izbacivanja sajta iz indeksa pretrage (takozvani black hat seo). Za Vas smo pripremili nekoliko različitih seo paketa za direktorijume. Ukoliko se opredelite za bilo koji od seo paketa koji imamo u ponudi, zagarantovana Vam je bolja optimizacija sajta. Za svaki od odabranih seo paketa dobijate kompletan izveštaj.

Prednosti korišćenja naših usluga za bolju optimizaciju sajta i rangiranje u pretraživačima – seo

  • Detaljno odabrani direktorijumi po tematici i page ranku…
  • Unošenje linka u direktorijume sa visokim PR (page rankom)
  • Ručno unošenje linka obezbeđuje efikasnije rezultate
  • Korišćenje specijalizovanih tehnika web indeksiranja
  • Dobijate permanentne (stalne) linkove ka Vašem sajtu
  • Dobar način da pronađete promotivne partnere iz Vaše oblasti posla

Podeli na: