Prva strana na Google predstavlja primarni cilj svakog vebmastera i vlasnika sajta, iz jednog jedinog prostog razloga a to je veća posećenost i veća prodaja proizvoda i usluga koje su u ponudi na tom sajtu. Dakle, ako niste u prvih top 10 rezultata na Google za vaše ključne reči, imaćete znatno manju posetu na tom sajtu, samim tim sajt će biti manje popularan a isto će se desiti i sa proizvodima ili uslugama koje nudite na sajtu.

Nudimo vam uslugu koju nazivamo optimizacija sajta za vašu internet prezentaciju i tada će prva strana na google postati realnost. Iza sebe imamo veliki broj optimizovanih sajtova koji se u internet prertaživačima a prevashodno na Google pretraživaču, uveliko nalaze na prvoj strani, a dosta njih i u samom vrhu prve strane na prertaživačima za zadate ključne reči

Naš novi seo servis Google garantovanih top 10 vam otvara mogućnost da se nadjete na prvoj strani pretrage za željene ključne reči u relativno kratkom vremenskom roku. Mi preduzimamo sve neophodne mere i na sebe preuzimamo odgovornost i brigu o vašem sajtu sve dok prva strana na Google ne postane stvarnost.

Koraci za bolje rangiranje i kvalitetna optimizacija sajta

Inicijalna i tekuća optimizacija sajta

Provera tehničke ispravnosti sajta i ispravljanje eventualnih nedostataka

Provera validnosti html koda i validacija po w3c standardima

Generisanje mape sajta (XML google sitemap) i podnošenje mape sajta na Google sitemap servis

Optimizacija sajta tačnije sadržaja strana sajta (teksta, slika, videa, h1, naslova strana i podnaslova…) i ispravljanje nedostataka

Sve ostale neophodne mere da bi se sajt pozicionirao na prvoj strani u prvih 10 rezultata Google pretrage

Nabrojali smo neke od stvari koje radimo da bi SEO optimizacija sajta bila uspešnija a u cilju popravljanja trenutne pozicije sajta na Google.

Pored nabrojanog, pružamo podršku od prvog dana pa sve do momenta kada se sajt pojavi na prvoj strani za ključne reči. Naše profesionalne SEO usluge će vam omogućiti da se to ostvari, a takođe će vam pomoći da tamo i ostanete.

Podeli na: