Regionalni direktorijumi i povratni linkovi iz direktorijuma su napravili pravu revoluciju kada je optimizacija sajta u pitanju. Svaka kompanija, firma, malo ili srednje preduzeće koje je odlučilo da svoje proizvode, usluge i ponude predstavi na nepreglednom prostranstvu sa neverovatnim mogućnostima koje zovemo internet, treba da zna da direktorijumi sajtova predstavljaju osnovnu i neizbežnu stvar kada se radi optimizacija sajta za prertaživače i optimizacija za Google. Na ovaj način se ostvaruje bolja prepoznatljivost određenog brenda, kao i bolja i šira zastupljenost i veće prisustvo na globalnoj internet mreži.

Međutim, na ovome se ne treba zaustaviti. Vaš posao dobija mnogo veće šanse za uspeh kao i za proširenje, ukoliko prepoznate sve prednosti i beneficije koje vam mogu doneti regionalni direktorijumi sajtova i linkova. Specijalizovani smo za ovu oblast i iz iskustva možemo da kažemo da će se vaš sajt naći na pravom mestu, u odgovarajućoj kategoriji i u navjvećem broju direktorijuma u regionalnim direktorijumima sajtova.

Na ovaj način, omogučavamo da se vaš posao proširi na određeni region i virtuelno može biti dostupan praktično svuda u svetu. Ukoliko postoji mogućnost da vaš prooizvod ili uslugu prodajete u nekoj zemlji ili ukoliko želite da vaš posao proširite na određeno govorno područje, bez obzira na jezik i državu, imaćete mnogo više uspeha uz naše SEO pakete pod nazivom regionalni direktorijumi sajtova. Na ovaj način, linkujemo vaš sajt iz određenog regiona i države iz svih neophodnih direktorijumima, i na taj način omogućavamo da ga indeksiraju određeni pretraživači iz tog regiona.

Vaš posao treba da se proširi na globalni nivo jer na taj način ćete imati veći profit i više posla. Dakle, ukoliko je vaš sajt spreman za povećani broj ciljanih posetilaca i klijenata iz određenog regiona, sve što treba da uradite je da izaberete odgovarajući paket. Vaš sajt će biti pravilno indeksiran od pretraživača a zarada i posao u određenom regionu preko vašeg će biti povećani do maksimalnih granica. Ukoliko se odlučite da nam ukažete svoje poverenje, vi i vaš posao ćete biti nagrađeni sa još više profita, što i jeste cilj kada se za neki sajt radi optimizacija sajta.

Pogledajte prednosti ovakvog načina optimizacije sajta

  • Sve prijave u direktorijume se rade ručno
  • Dobijate linkove u jednom smeru, bez postavljanja linkova na vaš sajt
  • 10 naslova i 10 opisa za 1 sajt
  • Detaljan izveštaj sa svim direktorijumima gde je podnet zahtev

Podeli na: