Kompletni link paketi (Link building) su veoma korisni kada je optimizacija sajta u pitanju i kada je dobro rangiranje Vašeg sajta u pitanju. Ovo je verovatno i najbitniji faktor u procesu optimizacije sajta koji pretraživači uzimaju u obzir.

Naime, vašem sajtu je prilikom optimizacije potrebno što je više moguće jednosmernih linkova, to jest da što više drugih sajtova linkuje ka Vašem sajtu.

Što je više sajtova koji linkuju ka Vašem sajtu u jednom smeru sa ključnim rečima u tekst linku, viša će biti pozicija sajta na google i drugim pretraživačima a samim tim i optimizacija sajta za pretraživače će biti mnogo bolja za najvažnije ključne reči.

Ovaj proces optimizacije sajta za google može biti veoma naporan i dugotrajan. Nudimo Vam kompletna SEO rešenja – pakete za najbolju optimizaciju Vašeg sajta.

komplentni link paketi

Naši seo paketi podižu optimizaciju sajtova na viši nivo, tačnije SEO optimizacija sajta postaje realnost.

Dobijate na stotine ili na hiljade povratnih linkova (backlinkova) ka svom sajtu i na taj način seo optimizacija i prva strana u google pretraživaču postaju java.
SEO kompletno rešenje za vaš sajt

Seo paketi „Optimizacija sajta sve u jednom“ (all in one seo package) su neverovatno važan faktor pri optimizaciji.

Oni su kombinacija svih osnovnih tehnika seo optimizacije uključujući direktorijume, pisanje i slanje članaka u article, direktorijume (article writing submission), pisanje za štampu (press release submission), blog – komentari na blogovima (Blog Commenting), Social Bookmarking sajtovi (social bookmaking), pisanje teksta za squiddo (http://www.squidoo.com/)

Prednosti


 

  • Bez opterećenja na klijentskoj strani
  • Rešenja po sistemu „ključ u ruke“
  • Snažno građenje brenda na mreži – brendiranje
  • Ekonomični paketi
  • Veoma efektno za SEO i pozicioniranje

Podeli na: