Izrada sajta i optimizacija sajta (SEO) su apsolutno povezane stvari. Naprimer, možete imati najlepši i najfunkcionalniji sajt na svetu, ali sve je uzalud ukoliko sajt nije dobro optimizovan i nema ga u pretrazi na prvoj strani googla. Kada je izrada i optimizacija sajta u pitanju, pažnju treba obratiti od samog početka, baš kao što se kuća gradi od temelja a ne od krova na primer. Evo nekih primera: imate sajt na prvoj strani googla ali slabo prodajete svoje usluge – dobra optimizacija i loša izrada, Ili obrnuto, sajt je dobro uradjen ali ga nema nigde u pretrazi – loš seo i dobra izrada. Dakle, kada se krene u izradu, sve vreme treba misliti i na optimizaciju to jest buduću poziciju sajta u pretraživačima za zadate ključne reči. Google i ostali pretraživači koriste preko 200 (možda i više) faktora prilikom određivanja pozicije. Algoritam pretraživača se konstantno menja.

izrada-sajta

Dizajn po dogovoru

Dizajn se određuje pre početka izrade u dogovoru sa željama klijenta. Moguća je izrada 2 ili više dizajna i izrada kreće kada klijent odabere odgovarajući dizajn. Naš tim Vam nudi sledeće bitne stavke prilikom izrade i seo optimizacije:
Prednosti i ono šta dobijate od nas su sledeće bitne stvari

Veb dizajn i izgled po izboru klijenta – web dizajn po izboru

Validan kod – valid html, xhtml,css

Pravilno оdreђivanje naslova i podnaslova na sajtu h1, h2, h3, h4, h5…

Pravilno određivanje naslova, ključnih reči, opisa i meta tagova

Pravilno napisan sadržaj sajta sa određenim brojem ključnih reči (keyword density)

Pravilno određivanje broja reči na sajtu pri izradi

Pravilno upisivanje alt texta u slike na sajtu

Ovo su samo neki od osnovnih faktora koje uzimamo u obzir kada je seo optimizacija za google i ostale pretraživače u pitanju a primenjujemo ih prilikom izrade sajtova.

Izrada statičkog sajta i izrada dinamčkih sajtova

Izrada sajtova sa dinamičnim sadržajem – rotatori, javascript efekti, galerije, kontakt forme…

Izrada statičkih sajtova – manji sajtovi čiji se sadržaj neće često ažurirati

Izrada dinamičkog sajta i gotova cms rešenja (joomla wordpress)

Izrada interesantnih i dopadljivih rešenja za sajt

Izrada unikatnih i jedinstvenih sajtova sa dobrim i kvalitetnim sadržajem

Poslednjih godina poslovanje modernih firmi se skoro potpuno usmerilo na virtuelno okruženje i internet tržište, da danas ne postoji firma koja bar delimično svoje poslovanje ne obavlja na internetu.

U tu svrhu, mi možemo da vam ponudimo vrhunsku uslugu izrade sajta, sa svim pratećim aktivnostima, kako bi i vaša firma bila poznata u internet krugovima. Ukoliko želite da povećate uspešnost svog poslovanja, da obezbedite šansu svim vašim korisnicima da vas prepoznaju, obratite se nama i videćete da izrada sajta nikada nije bila toliko jednostavna.

S obzirom da pratimo trendove na svim tržištima, u našem asortimanu usluga možete naći i responsive web design, kao opciju koja postaje popularna prilično. Osnovna suština responsive web design-a jeste da se obezbedi da sajt koji imate bude prilagođen svim uređajima na kojima web stranicu otvarate, bez obzira da li je u pitanju tablet, mobilni telefon, i slično. Responsive web design uz validan kod sajta koji vam mi kreiramo, pravilna struktura sajta i naročito obraćanje pažnje na tehničke stvari, ispravnost i detalje dok se radi izrada i vizuelno moderan dizajn sajta koji će u potpunosti podržavati filozofiju vašeg poslovanja jeste ono što mi podrazumevamo pod izradom sajta.

Sve nabrojano i još mnogo toga veoma utiče na samu optimizaciju sajta tako da od samog početka ukoliko izradu sajta prepustite nama, imaćete seo optimizovan sajt koji se uvek može nadograđivati, menjati, proširivati i po potrebi prilagođavati.

Na ovaj način možete da povećate preglednost svog sajta i mogućnost da bude osnovni izvor informacija što većem broju korisnika. Samo sa nama možete biti sigurni da ćete dobiti najkvalitetniji sajt, jer svi naši sajtovi su brzi sajtovi, tehnički ispravni skoro do potpunog savršenstva, vrlo su funkcionalni i optimizovani, tako da vi ne morate sami ništa da radite, mi već sve uradimo umesto vas. Trudimo se da izađemo u susret svim vašim zahtevima, da vas podržimo u vašem internet poslovanju i da vam izradimo sajt koji ima moderan dizajn, visoku efikasnost i veliku posećenost.

Izrada sajta vrhunskog kvaliteta moguća je samo kod nas, jer se postaramo svaki put da vam kreiramo originalnu ideju, da napravimo sajt koji će svi posećivati i koji će biti odlična podrška vašem biznisu. Poslujemo dugo već i bavimo se aktivnostima izrade sajtova na ovim prostorima, tako da smo uvek u toku i možemo da vam ponudimo samo najbolje, samo ono što vi kao odlična firma zaslužujete. Kvalitetan sajt odraz je vaše ozbiljnosti, profesionalnosti u poslovanju i težnje da svim zainteresovanim korisnicima obezbedite sve neophodne informacije o vašem poslovanju.

Izrada sajta brzo, kvalitetno i moderno – sve što vam je potrebno da svoje poslovanje prilagodite internet sferi biznisa.

Podeli na: