Internet tim optimizacijasajta.org bavi se poslom seo optimizacije sajtova za Google poslednjih desetak godina. Iza nas je veliki broj uspešno završenih projekata i odrađenog posla optimizacije za veliki broj internet prezentacija u Beogradu, Srbiji i inostranstvu.

Glavna i osnovna delatnost nam je izrada sajta i optimizacija sajta za internet pretraživače a prevashodno optimizacija sajta za Google.

Najbolje preporuke o nama predstavljaju sajtovi koji su osetili moć optimizacije u smislu povećanja broja poseta, dobre pozicije na Google a samim tim i boljeg poslovanja.

Sarađivali smo sa mnoštvom kompanija i pojedinaca iz najrazličitijih oblasti i kategorija.

Nikada klijentima ne obećavamo nešto što je neizvodljivo, ili nemoguće. Svim klijentima predočimo situaciju onakvu kakva jeste, sugerišemo šta je sve neophodno uraditi u cilju bolje optimizacije, a na njima je da prihvate ili ne.

Samo uporan rad i strpljenje u svim neophodnim pravcima donosili su željene rezultate na duže staze što podrazumeva pozicioniranje sajta za dogovorene ključne reči.

U svom dugogodišnjem radu smo prošli kroz različita pitanja, raznorazne zahteve i molbe, bilo je čak i onih nemogućih.

Naš moto nije kvantitet već kvalitet i zadovoljan klijent, ispoštovan dogovor i dobro optimizovan sajt.

Stekli smo mnoga nova poznanstva i prijateljstva što nam predstavlja veliko zadovoljstvo.

Optimizacija sajta se po našem mišljenju jedino i može raditi ukoliko su obe strane zadovoljne – dogovor – realizacija – rezultati. Ako se nešto dogovori onda je red da se to i ispoštuje sa obe strane, tako je to u svakom ozbiljnom poslovanju.

U suprotnom, ako se dogovor ne ispoštuje sa jedne od strana, nezaobilazno dolazi do problema.

Da bi se neki sajt optimizovao, nekada je bilo potrebno 2 -3, nekada 5-6 meseci a nekada čak i duže. Uspeh je zavisio od mnogih faktora kako na samom sajtu, konkurencije kolika je i koliko ozbiljno radi i ulaže u optimizaciju, da li je ranije rađena optimizacija i na koji način.

Mišljenja smo da je najvažnije klijentima predstaviti stvari onakve kakve jesu a ne da su onakve kakve bi oni hteli da čuju. Jer u ovom poslu ne postoji mogućnost manipulacije, sajt se ili optimizuje ili ne, svako to može veoma jednostavno proveriti kucajući ključne reči na Google i proveriti da li je sajt na mestu na kome treba da bude ili nije.

Najbitnije je sa klijentima graditi i gajiti uzajamno poverenje i poštovanje. To je dokazan put do uspeha sajta.

Dosada smo radili optimizaciju sajtova na Srpskom i Engleskom jeziku.

Dosta puta smo izlazili u susret i pomagali ljudima oko seo konsultacija, usmeravali ih na pravi put govoreći im šta treba da urade na svom sajtu da bi bio bolji i optimizovaniji, šta nikako ne treba da rade ili šta treba da promene ili uklone sa svog sajta.

Otvoreni smo za svaku vrstu saradnje sa ozbiljnim i odgovornim ljudima koji žele da prošire i unaprede svoj biznis, da steknu nove klijente, da se prošire na nova tržišta.

Dakle, sve u svemu, naš glavni posao je dovođenje ciljanih klijenata upravo kod Vas a ne kod Vaše konkurencije, to je ono u čemu smo poslednjih godina postali istinski seo eksperti i seo stručnjaci u pravom smislu te reči.

Ukoliko ste zainteresovani za ozbiljnu saradnju za porast poslovanja vaše firme, za nove klijente, internet marketing i optimizacija web sajta za Google jeste pravo rešenje za vas.

Podeli na: